Februari 2023
Tiden snurrar vidare. God fortsättning allihop som följer med här.
Sedan sist har Zallys valpar hunnit bli 4 månader! Jag skulle inte behålla någon här, det gick sådär bra… Flizan härjar med oss allihop, så älskvärd och så jävlig, till det blev hon riktigt fin. Hennes ena syster, Wilda, är utsatt på bibehållen avelsrätt – som vi tittade på tikarna jag och Susanne och så blev det då 2 kvar att använda istället för då bara Wilda. 
Ett av syskonen har skuttat till Danmark och en till Finland.

Under hösten var jag iväg och parade Qlura. Detta att gå emot sina egna värderingar har varit tufft, med tanke på att Qlura har en patella 1:a på ena knät. Nåväl, på natten mot julafton nedkom hon med 2 tikar och dessa 2 kommer nu följas noggrant och hälsotestas när tid är för det. Ena tiken kommer sättas ut på foderavtal och den andra flyttar till norra sidan av Stockholm. 

I december fick vi äntligen komma till Älvsjö-mässan igen. Med dit var Robban och Zitruz.
Zitruz skötte sig fint, blev 2a bästa unghundstik med excellent. Men Robban! Herrejösses!!
Han vann juniorklassen med ck och fick sedan reserv-cert. Ingen bästa haneplacering – men väl titeln Svensk Juniorvinnare 2022!!! Behöver jag nämna att glädjen stog högt i tak?

Vi var i januari nere på My Dog, i Göteborg. Supertrevligt! Vira och Zitruz ställdes ut. Excellent ena dagen och excellent med ck andra dagen. Zitruz får nu vila till i maj med att ställas ut.

Första helgen i februari har SPK-mellansvenska sin utställning och dit åkte vi. Ett helt gäng med Drefvikare var med. D’s Just one day, Fia fick för dagen verygood, heja på nu matte Malin! Fia har under hösten -22 hoppat in en titel Aghd1, grattis!
D’s Wild and deliciouz, Wilda kom som 2a bästa tikvalp. D’s Bay Breeze, Flizan blev bästa tikvalp och BIM. Drefvikens Happy, Trixie debuterade i juniorklass med excellent. Drefvikens Jag måste hejda mig, Robban blev bästa hane 3 med CERT! och på det även BIS 4 junior. Grattis till Maria som visar vår hund så fint!

Närmast står nu att Qluras valpar ska besiktas och flytta hemifrån. 
Hundarna och jag tränar relativt aktivt just nu så i vår ser vi fram emot att tävla. Zitruz går från klarhet till klarhet så rallylydnad nybörjare ska vi väl försöka oss på.
Zally har äntligen kommit på att apportbocken inte bits, så kanske kan vi äntligen komma ut och tävla lydnad. Därtill ska vi upp i avancerad klass. Vi ska bara få träna in de nya momenten som kom vid årsskiftet-23. 
Qlura ska kluva ur sin mammabubbla och sedan ska vi se om en fortsättningsklass kan fungera.  Flizan ska gå valpkurs och Belinda njuter av att vara pensionär och mumsa godis bara för att hon är söt.

September 2022
Sedan sist har Kasam, numer Atlas, hittat sitt egna fantastiska hem. Qaisa har fått en liten kull om 2 valpar. Tikvalpen är såld med bibehållen avelsrätt. Hanen bor i Boden hos en av mina allra första valpköpare Anna-Carin.

Under sommaren har vi njutit av en härlig vandring (1,6 mil med min mor och alla hundar), massor av utställningar med fantastiska resultat. Vi har umgåtts på läger och hos vänner. Träning med hundarna kan jag inte skryta med, men Zally och jag tog oss ut och tävlade fortsättningsklass en dag, med 2 godkända resultat till följd och då kom hennes titel Rld F med. Tack vare dessa 2 resultat kom vi med i Rallycupen i Stockholm på en hedrande 6:e plats.

Närmast väntar en kull valpar. Zally väntar smått med Kavat (Drefvikens Just idag är jag stark). Jag förväntar mig ett gäng popcorn som kommer kräva sin matte/husse. Jag har flertalet intresserade.

Två stycken hundar från mig kommer utbildas till sociala tjänstehundar! Superkul! Hundar behövs för välmående. Heja Antonette med Drefvikens the king and I, Nappe och Tina med Drefvikens in his hand, Nemo

Drefvikens M-Jay, Åke, utbildas i Skåne till ID-hund!

Mars 2022
Solen skiner och trots världsläget känns det gott att våren är på väg.
Qaisa är snart här hemma för att valpa. Jag ha flertalet intresserade redan.

Drefvikens He’s good to me, Kasam, är hemma igen. Han kommer närmsta veckan bli hälsotestad och utvärderad. Efter det ska han hitta sitt perfekta hem.

Är ni nyfikna på Kasam kan ni maila på drefvikenvalpar@hotmail.com