Pudel-SM och pudelnational samt Collie-SM

Ja, en annorlunda rubrik.

Jag kunde tyvärr inte åka på denna National och pudel-SM då jag inte har hundvakt. Stort grattis till Maria med Drefvikens hope Town ”Aston” som tävlade öppen klass agility/hopp large och det med den äran. 2 dagar, 6 lopp och 4 felfria. Ett bra resultat att då sätt titeln SM-vinnare 2017 på ❤️

Elin med Drefvikens Queen Noir ”Svea” tävlade rallylydnad, fortsättningsklass i 2 dagar. Efter en massa tokiga påfund har Svea nu landat och med sig fick de en godkänd runda!

Att Elin med sin sambo Felix dessutom kämpar på och visar Svea på utställningen är stort och modigt. Det fixade ni galant, ett excellent fick de med sig ❤️

Sen det där med Collie-SM… Eftersom jag inte kunde lösa en 2-dagars tillställning, tuffade jag, Belinda och Tore iväg för att tävla rallylydnad.

Belinda debuterade i fortsättningsklass med godkänt resultat. Tore inklusive jag debuterade i mästarklass. Lågt satta mål då vi inte är helt klara, men jag fixade att ledsaga Tore hela vägen. Trots mycket nosande efter ett galet åskregn så fick vi för mig ihop en godkänd runda. Inte i poäng men i övrigt.